dissabte, 18 de febrer de 2012   Sortida matinal 12 de Febrer 2012; Biure-Pontils-Mas Vilar-St Miquel de Montclar-Biure 16,5 Qm.

  A la sortida d’aquest diumenge, amb tant sols  6 caminadors, potser es per el fred que fa, a Biure el termòmetre del cotxe marca 7 sota zero i per no quedar ben glaçats comencem a caminar  cap a St Miquel. A ½ Km del poble ens desviem cap a Mas Querol i d’aquí a trobar el riu de Biure, a cal Tous. Aquest indret es molt obac i a l’estret del Clot Fondo  el  riu es troba totalment glaçat.  Continuem fins a la resclosa de Pontils i la bassa que hi ha sota la resclosa esta tant glaçada que es pot caminar per sobre del gel, tal com es pot veure a la foto del Josep Miserac fent patinatge artístic sobre gel.
 Anem a Pontils  a esmorzar, però primer a buscar  un bon arracer que hi toqui el sol, ja que es deu estar a uns 10 sota zero. Entrem una mica en calor gracies al sol i al cafè calent i ha continuar endavant, seguint el GR 7 fins  a Mas Vilar i aquí deixem el GR 7 i anem cap a pujar el cim de St. Miquel per la cara sud. Aquesta pujada i el solet que hi toca ens fa  entrar en calor, però al arribar dalt hi fa un fred de dimonis, però val la pena ja que fa un dia molt clar i amb molt bona vista. Per acabat, una baixada rapida cap a Biure i cap a casa a descansar a la vora del foc. Per baixar el track, clicar l'enllaç
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=2490652

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada