dimarts, 10 de desembre de 2013

VALL de ANSO Huesca 6-7-8-Desembre

Provant de canviar la roda


Refugi Linza

Posta de sol

Primeres hores del matí
Mesa de los Tres Reyes

Parada per esmorzar
Crestejant

2.444 alt.
Fent la partida
Txamantxoia
La fageda


Txamantxoia
Txamantxoia, al fons Mesa de los Tres ReyesEl divendres dia 6 de desembre estem preparats per marxar a 2/4 de 8 del matí, quan ens adonem que un cotxe té un clau clavat en una de les rodes i n'hem d'agafar un altre. Ens dirigim cap a la vall d'Anso (Navarra). Gairebé tot el trajecte el fem amb boira i no veiem el sol fins que no comencem a pujar una mica.  A set quilòmetres del refugi ensopeguem amb una pedra que ens rebenta una roda. Quan l'anem a canviar la clau no va bé i l'altre cotxe se n'ha d'anar a buscar-ne una. Amb tota la història arribem al refugi Linza a mitja tarda i no tenim temps de fer res.

L'endemà a les 7, emprenem camí cap a la Mesa de los Tres Reyes. De bon matí fa fred, hi ha molta neu i hem d'anar amb raquetes i grampons. Quan parem a esmorzar ja ha pujat la temperatura. Fem el cim Mesa de los Tres Reyes (2.444 m) cap a quarts de dues. Fa calor, ningú diria que som al desembre. Després de tirar quatre fotos comencem el descens fent una parada per dinar. Arribem al refugi a 2/4 de 6 de la tarda, cansats però satisfets.

El diumenge fem una excursioneta fins al pic Txamantxoia, que està tocant al refugi. Passem per una fageda amb més de 40 cm de neu. Fem el cim en dues hores i tardem només una en baixar-ne. Arrepleguem els trastos i agafem carretera cap a casa, fent una parada per a un bon dinar. Un cap de setmana ben distret.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada