diumenge, 6 d’abril del 2014

Matinal a la serra de Comaverd.

Caminada improvitzada a través del nou grup de whatsup.
(Si no esteu al grup i voleu estar-hi només cal demanar-ho.)

Amb uns bons binocles igual es veuen la resta del socis a Núria.

Ha estat una caminada aventura. El camí ample ens ha portat en un tres i no res al cim del Cugulló. Esmorzar, fotos, cafetó o te.  I a la recerca del tresor (Geocaching.com).
Arribant al cogulló.



Galetes i xocolata, fan estar assegut a tothom.
Fins i tot als que mai es cansen.

A l'agulla del Cogulló.
I aquí ha començat l'aventura.




No sé qui portava la idea de seguir una línia blanca que es veu sobre la imatge del Google Earth pensant que havia de ser un camí. De moment sembla que hi ha fins i tot camí. Unes fites i una trilla de senglars ens conviden a encigalar-nos barranc avall. Però encara no en tenim prou.




Hi ha que opina que s'ha de deixar la traça i anar a buscar el fons del torrent. La línia blanca de la foto del google ha de ser camí o si més no transitable.... I costers avall fins el torrent.


Que era la ratlla blanca? Doncs la que dibuixa l'aigua per la barrancada. Però d'aquí a que sigui transitable..... !!

Mestre els és joves disfruten tirant pedres als bassals i les mames pateixen pels entremaliats fills, la resta de l'equip decidim unànimament abortar la ruta. Enfilem per l'altre pendent i després d'una suada ja tornem a ser a la pista, sans i estalvis.


Tothom fa bona cara? No pot ser....

Al cap de poca estona i després d'un petit refrigeri (l'hora de la poma),  només queden el patiment, les rascades i els cops de cul en la memòria de tant agosarats expedicionaris.



Per acabar de distreure la caminada, ja de tornada ens hem creuat amb una multitudinària cursa de bicicleta de muntanya de Sarral. Qui hauria dit que a Sarral hi havia tanta gent! No hi deu quedar ningú.



Fins la propera. Això sí! Res de tornar a seguir corriols imaginaris trets del Google Earth!!!

Enllàç a totes les fotos                                                                      6 d'abril 2014



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada