dimecres, 3 de maig del 2017

VIII Marxa Terres del Gaia, 29, 30 d'abril i 1 maig

Aquest cap de setmana alguns dels membres del Centre Excursionista ens hem afegit a la VIII Marxa del Gaià, que organitza l'Associació Terres del Gaià. A 2/4 de 10 sortim de Santa Coloma direcció Pontils, on agafem un senderó fins a Santa Perpètua.  Havent dinat, continuem  cap al molí de Seguer i Cal Camadall. Pugem fins a Querol, on soparem i dormirem a l'alberg.
Diumenge sortint de Querol baixem fins al riu. El seguim i trobem una zona de passarel·les. Arribem al Pont d'Armentera, on hi ha preparat un pica-pica. Seguim cap a Santes Creus i Vila-rodona, on dinarem una paella que ha fet l'equip d'intendència. Continuem camí fent parada al pou de gel i al columbari. A Vilardida, travessem la carretera i anem direcció a Montferri, i d'aquí a Vilabella, on ens instal·larem al poliesportiu per sopar i dormir.
Dilluns, sortim de Vilabella passant per dalt l'espadat del riu i per sobre la Foradada. Remuntem cap a Mas Remulet i davallem cap el riu per travessar-lo a l'estret de Cardenal (temps enrere hi havien de fer la presa del Gaià). Passem per la pedrera de Vespella i l'embassament del Gaià, i d'aquí tirem cap al Catllar, on una mica tard  esmorzem: a la 1. Seguim 3 km més fins a la Riera de Gaià, on dinarem una fideuà a la plaça. Fem els últims 5 km i arribem a la platja de Tamarit, on desemboca el Gaià, a les 6 de la tarda. 


















































































0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada