dilluns, 31 de juliol del 2017

Sortida al Mondarruego 28-29 de juliol del 2017



Divendres 28, vam sortir 8 companys des de Santa Coloma fins a Bujaruelo, on ens vam reunir amb el comando Nafarroa, la Lucía i la Isa. Vam parar les tendes per passar la nit i cap a sopar...
El dissabte, de bon matí, ens vam endinsar just damunt de Bujaurelo, per un bosc de faigs, amb un fort pendent... Després del bosc, terreny herbós i poc marcat, també amb un fort pendent, que feia una mica feixuga la pujada.  Un cop superats els 2.000 m, i ja per terreny més “normal” de muntanya, ens vam endinsar a la “faja Escuzana”, un caminet impossible que “planeja” encerclant les muntanyes.. Finalment, una darrera pujada per fer el cim del Mondarruego (2.847 m), amb bones vistes de Gabietos, Tallon, Casco, Torre, Cilindre i el Monte Perdido amb una baina de boira.

Només queda desfer els 1.500 m de pujada que hem fet. Baixem per un camí (això és un dir) diferent que ens porta al GR11 i fins a Bujaruelo on després d'una remullada terapèutica al riu, fem la cerveseta i un àpat calent. I carretera i manta!!!
            Ramon Mullerat.









0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada