Sortida matinal 12 de Febrer 2012; Biure-Pontils-Mas Vilar-St Miquel de Montclar-Biure 16,5 Qm.
A la sortida d’aquest diumenge,
amb tant sols 6 caminadors, potser es
per el fred que fa, a Biure el termòmetre del cotxe marca 7 sota zero i per no
quedar ben glaçats comencem a caminar
cap a St Miquel. A ½ Km del poble ens desviem cap a Mas Querol i d’aquí
a trobar el riu de Biure, a cal Tous. Aquest indret es molt obac i a l’estret
del Clot Fondo el riu es troba totalment glaçat. Continuem fins a la resclosa de Pontils i la
bassa que hi ha sota la resclosa esta tant glaçada que es pot caminar per sobre
del gel, tal com es pot veure a la foto del Josep Miserac fent patinatge
artístic sobre gel.
Anem a Pontils a esmorzar, però primer a buscar un bon arracer que hi toqui el sol, ja que es deu estar a uns 10 sota zero. Entrem una mica en calor gracies al sol i al cafè calent i ha continuar endavant, seguint el GR 7 fins a Mas Vilar i aquí deixem el GR 7 i anem cap a pujar el cim de St. Miquel per la cara sud. Aquesta pujada i el solet que hi toca ens fa entrar en calor, però al arribar dalt hi fa un fred de dimonis, però val la pena ja que fa un dia molt clar i amb molt bona vista. Per acabat, una baixada rapida cap a Biure i cap a casa a descansar a la vora del foc.
Per baixar el track, clicar l'enllaç
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=2490652
Anem a Pontils a esmorzar, però primer a buscar un bon arracer que hi toqui el sol, ja que es deu estar a uns 10 sota zero. Entrem una mica en calor gracies al sol i al cafè calent i ha continuar endavant, seguint el GR 7 fins a Mas Vilar i aquí deixem el GR 7 i anem cap a pujar el cim de St. Miquel per la cara sud. Aquesta pujada i el solet que hi toca ens fa entrar en calor, però al arribar dalt hi fa un fred de dimonis, però val la pena ja que fa un dia molt clar i amb molt bona vista. Per acabat, una baixada rapida cap a Biure i cap a casa a descansar a la vora del foc.
Per baixar el track, clicar l'enllaç
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=2490652
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada